FinAlb: Pitää olla autotarvikkeita sinun tarvitse omaa

FinAlb: Pitää olla autotarvikkeita sinun tarvitse omaa

Autosi on kotisi laajennus. Ajan myötä alat huomata pieniä asioita, joita toivoisit olevan autossasi, jotta ne vastaisivat tarpeitasi tien päällä. Sinun ei tarvitse odottaa pidempään, koska kaikki mitä voit ajatella auton perustarvikkeena, on jo ostettavissa.

Täällä FinAlbissa haluamme parasta sinulle ja autollesi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi toimitimme sinulle luettelon auton lisävarusteista, joita tarvitset turvalliseen ja helppokäyttöiseen ajokokemukseen. 

Puhelimen pidike

Tarvitset molemmat kätesi pyörillä estääksesi onnettomuudet tiellä. Mutta jos sinun on tarkistettava jotain tärkeää mobiililaitteestasi, autopuhelimen pidike on hyvä vaihtoehto sinulle. 

Tämä on säädettävissä, joten mihin tahansa puhelimeen mahtuu. Jos sinun on tarkistettava navigointi uudelleen, avaa GPS ja pääset määränpäähän turvallisesti ilman, että sinun on pidettävä puhelinta ajon aikana. 

Ilmansuodatin 

Pidä tämä puhtaana koko ajan, jotta moottori pysyy puhtaana ja ilman pölyä tai ilmansuodattimeen jääneitä hyönteisiä. Voit helposti muuttaa tämän itse ilman vierailua autoliikkeessä. 

Tuulilasin aurinkosuoja

Oletko koskaan pysäköinyt autosi ulkopuolelle ja kun palasit takaisin, ohjauspyöräsi ja turvaistuin palaivat kuumina suoran auringonvalon takia? Pelastaaksesi polttavalta tunteelta, aseta tuulilasin aurinkosuoja ulos, jotta autosi ei ime liikaa auringon lämpöä. 

USB -autolaturi

Joissakin tapauksissa olet unohtanut ottaa laturin tai virtapankin mukaasi ennen kuin lähdet ajamaan. Jos haluat valita yhden ongelman luettelostasi, tämä USB -autolaturi on erittäin hyödyllinen varsinkin jos olet menossa pitkälle matkalle. 

Turvaistuin järjestäjä

Muista, että sanomalla, että auto on toinen koti? Teknisesti kyllä, koska kaikki tavarasi ovat hajallaan tavaratilan, hansikaslokeron tai missä tahansa takapenkillä. Pidä autosi puhtaana ja järjestyksessä ostamalla tämä turvaistuimen järjestäjä, jotta asiat on koottu vain yhteen paikkaan. 

Tile Mate 

Kuinka monta kertaa tuhlasit aikaasi etsimään auton avaimia aamulla? Tämän Bluetooth -seurantapiirin avulla löydät sen helposti avaamalla sovelluksen puhelimessasi, ja se antaa äänen, jonka avulla voit etsiä, onko laite lähellä. 

Hajotin

Syöminen autosi sisällä tuo epämiellyttäviä hajuja, joita on vaikea poistaa yksinkertaisella autonraikastimella. Löydä hyvä hajotin, joka auttaa parantamaan autosi ilmavirtaa ja estämään sen hajua. 

Auton koukut 

Yksinkertaisesti kiinnitä se auton takaosaan tai niskatuki joten sinun ei nakata laukut tai vaatteiden hajamielisesti at takapenkille. 

Tuoli tyyny

istuminen liian kauan pitkillä matkoilla tekevät takaisin ja maalialue kipeä. Käytä tuolityynyä, jotta sinusta tuntuu mukavalta ajon aikana.  

 

FinAlb: Käytettyjen autojen ostamisen hyvät ja huonot puolet

FinAlb: Käytettyjen autojen ostamisen hyvät ja huonot puolet

FinAlb: Käytettyjen autojen ostamisen hyvät ja huonot puolet Auton

ostaminen on suuri valinta, joka vaatii paljon ajattelua, koska se on investointi, jota et halua muuttua jätteeksi. On otettava huomioon monia tekijöitä, kuten hinta, laatu ja koko. Ostettaessa voit valita joko upouusista malleista tai käytetyistä autoista sen mukaan, kumpi sopii mieluummin. Jos kallistut käytettyihin ajoneuvoihin, olemme listanneet täällä FinAlbissa joitain sen etuja ja haittoja: 

Pro #1: Se on edullisempaa

Yksi käytetyn auton ostamisen parhaista eduista on edullisempi verrattuna uusiin malleihin. Sen hinta on yleensä vähintään 10% pienempi kuin alkuperäinen arvo, ja tämä tulee halvemmaksi sitä vanhemmaksi. Vaikka se on halpaa, voit silti olla varma, että se on hyvälaatuinen ja toimii tehokkaasti. 

Pro #2: Sillä on pienempi lainasumma

Koska käytetyllä autolla on halvempi hintalappu, voit odottaa maksavan pienempiä keskimääräisiä lainasummia kuin uusien mallien nousua. Tämä tarkoittaa, että kuukausimaksusi ovat pienemmät, joten niiden maksaminen on melko helppoa. Se on sopiva vaihtoehto niille, jotka haluavat säästää rahoillaan, erityisesti opiskelijoille ja äskettäin palkattuille nuorille aikuisille.

Pro #3: Siinä on paljon korkealaatuisia vaihtoehtoja

Ennen kuin ostat auton, muista tutkia kaikki vaihtoehdot. Saatavilla on paljon edullisia malleja, jotka tunnetaan hyvästä suorituskyvystä. Voit jopa valita laajan valikoiman värejä ja merkkejä, joten vie aikaa ja löydä mieltymyksiisi sopivin.

Con #1:

Autolla ei ehkä ole takuuta Tämä tarkoittaa, että voit menettää tarvittavan suojan autollesi mekaanisia ja sähköisiä ongelmia vastaan, jotka voivat aiheuttaa päänsärkyä pitkällä aikavälillä. Jos ostat kuitenkin tietyiltä autokauppiailta, jotkut tarjoavat takuun käytettyille ajoneuvoille.

Con #2: Siinä saattaa olla piilotettuja ongelmia

Joissakin tapauksissa, kun ostat käytetyn auton, saatat kohdata ongelmia sen kanssa matkan varrella. Muista, että jotkut myyjät voivat piilottaa sen, että ajoneuvo kävi läpi tiettyjä ongelmia ennen kuin se oli tulvinut tai joutunut onnettomuuteen. Siksi on tärkeää tarkistaa auto kunnolla ja ostaa se vain luotetulta henkilöltä.

Con #3: Siinä on vanhentuneita ominaisuuksia

Vanhojen autojen ostamisen haittapuoli on, että näet paljon vanhentunutta tekniikkaa ja niiden viihteeseen ja suorituskykyyn liittyviä ominaisuuksia. Siitä lähtien, kun uusi auto julkaistaan, kaikki sen aiemmat mallit ovat vaaleita verrattuna ja jäävät usein pölyyn. Mutta jos keskityt vain kätevään ajoneuvoon, jolla voit ajaa ympäriinsä, käytetty auto on silti ihanteellinen vaihtoehto.

 

FinAlb: Yksinkertaiset asiat voit tehdä olla parempi kuljettaja

FinAlb: Yksinkertaiset asiat voit tehdä olla parempi kuljettaja

FinAlb: Yksinkertaiset asiat voit tehdä olla parempi kuljettaja

Sen lisäksi, että voit vuokrata sinulle täydellisen auton, me FinAlbilla haluamme sinun olevan paras kuljettaja. Autokoulujen lisäksi ainoa tapa tulla älykkäämmäksi tiellä on vuosien kokemus.

Ajaminen on elämäntapa ja ne, jotka ovat harrastaneet sitä niin kauan, saavat sen näyttämään niin helpolta. He tietävät kaikki säännöt kuin kätensä, ja se on heille melko toinen luonne. 

Auttaaksemme sinua tulemaan paremmaksi kuljettajaksi olemme koonneet luettelon yksinkertaisista asioista, jotka voit sisällyttää ajotaitoihisi:

Käytä suuntavalojakäyttäminen autossasi

Vaikka näiden sisäisten ominaisuuksiensaattaa olla selvää, useat kuljettajat eivät vieläkään käytä niitä. Suuntavilkut ovat yksi auton tärkeimmistä osista. Kuten kaikki ehkä tiedätte, kommunikointi muiden kuljettajien ja jalankulkijoiden kanssa tiellä on erittäin rajoitettua, koska voit käyttää vain äänimerkkiä ja valoja.

Siksi aina, kun vaihdat kaistaa tai käännyt risteyksessä, varmista, että käännät suuntavilkut päälle. Tämä ilmoittaa muille kuljettajille ja jalankulkijoille suunnan, jonka olet menossa, ja voi estää onnettomuuksia ja onnettomuuksia.

PeilienPeilien

säätäminensäätäminen on erittäin tärkeää, ajaessasi omalla autollasi tai erityisesti vuokra -autolla. Eri kuljettajilla on eri korkeudet ja niiden tapa säätää peiliä voi poiketa toisistaan.

Ennen kuin otat auton ulos ajotieltä, varmista, että säädät sivu- ja taustapeilit. Kuolleiden kulmien saaminen tiellä on väistämätöntä, ja ainoa asia, jonka voit tehdä, on vähentää niitä mahdollisimman paljon. 

Kun sinulla on vähän tai ei ollenkaan sokeita kulmia, saat paremman käsityksen siitä, mitä ympäristössäsi tapahtuu. Se voi estää useita onnettomuuksia ja auto -onnettomuuksia.

Kiinnitä huomiota merkkivaloon

Odota, että merkkivalo muuttuu vihreäksi, voi olla tylsää ja saatat houkutella vilkaisemaan puhelintasi nopeasti. Niin houkuttelevaa kuin se voi olla, pidättäydy tekemästä tätä. Kun katsot puhelintasi edes muutaman sekunnin ajan, saat järjen pois. Voit helposti häiritä sosiaalisen median syötettäsi selatessasi ja tietoisuutesi vähenee.

Tämä voi aiheuttaa liikenteen tahattoman pysäyttämisen. Älä odota, että takana oleva ajoneuvo käskee sinua poistamaan puhelimesi puhumalla heidän autoaan niin kovaa kuin mahdollista. Tämä ei ainoastaan ​​estä raskasta liikennettä, vaan myös estää raivoa.

Älä lähetä tekstiviestejä ja aja,

vaikka tätä sanontaa on käytetty liikaa niin monta vuotta, monet ihmiset joutuvat silti sen uhreiksi. Mitä tahansa puhelimessasi tapahtuu, se voi odottaa, kunnes tulet kotiin tai minne olet menossa. Näiden kahden tehtävän suorittaminen samanaikaisesti aiheuttaa helposti auto -onnettomuuksia.

Jos luulet, että puhelimesi hälytys on kiireellinen, mene eteenpäin ja kytke vaarat päälle ja vedä perille lähimmältä pysäkiltä.

FinAlb: Kuinka valita paras maali autollesi

FinAlb: Kuinka valita paras maali autollesi

autollesi Olemme koonneet kaiken mitä sinun tarvitsee tietää auttaaksesi sinua tekemään parhaan päätöksen autollesi. automaaleista ja siitä, mikä toimisi parhaiten ajoneuvollesi. Aloitetaan pikaliikennemaalilla, vai mitä? 

Mistä automaalit tehdään?

Jos mietit, mikä tekee automaaleista eroja muista maaleista, voi olla hyvä päätös tarkastella aluksi mitä niistä tehdään. Alla on lueteltu automaalin komponentit: 

 • Pigmentti – Jotta ajoneuvoilla olisi kirkas ja eloisa väri ympäri vuoden ja jopa sen ulkopuolella, käytämme yleensä korkealaatuisia prime-pigmenttejä maalaamaan väriä ja peittävyyttä. 
 • Sideaine tai hartsi – Jotta se pysyisi rapattuina ajoneuvossasi, käytämme vahvaa sideainetta, joka tunnetaan nimellä hartsi. Tämä polymeeri muodostaa matriisin, joka pitää pigmentin paikallaan, jolloin se näyttää tuoreelta myös vuosien altistumisen jälkeen erilaisille vieraille elementeille. 
 • Extender – Extenderit toimivat suurempina pigmentteinä, jotka lisätään seokseen tarttuvuuden parantamiseksi ja vahvistavat samalla kalvoa ja maalin sideainetta.
 • Liuotin – Liuotin on komponentti maaliseoksessa, jota kutsutaan usein ohuemmaksi. Maalissasi voidaan käyttää monenlaisia ​​liuottimia, on orgaanisia liuottimia, vettä tai kemiallisia liuottimia.

FinAlbissa käytämme orgaanista liuotinta, koska se on vettä vahvempaa, mutta vähemmän vaarallista kuin kemiallisia liuottimia, mikä voi vahingoittaa keuhkojasi, jos hengität sitä.

 • Lisäaineet – Lisäaineet ovat kaikkia muita ainesosia, joita käytetään ajoneuvoon levitettävän maalin tai kuivan kalvon ominaisuuksien muuttamiseen. Tämä voi sisältää pieniä kimalluksia, jotka tekevät autostasi himmeän. 

Auton maalipinnan tyypit 

Nyt tässä on hauska osa kaikkea: auton maalipinta! Tämä osa sanelee kuinka tyylikäs autosi näyttää modifikaation jälkeen. Katso alla olevia tyyppejä:

 • Kiinteä 

Kiinteä auton maalipinta levitetään yleensä nopeasti ja vaatii vain yhden askeleen. Sillä on kuitenkin hyvin rajalliset sävyt. Sen lisäksi se on myös yksinkertaisin auton maalaus. Jos haluat minimaalisen ilmeen ajoneuvollesi, tämä olisi loistava vaihtoehto. 

 • Metalliväri 

Metallinen maalipinta on melkein sama kuin kiinteä maali, ja ainoa ero näiden kahden välillä on maaliin lisätty metallijauhe, joka saa auton näyttämään siltä kuin se loistaa. Tällainen viimeistely auttaa piilottamaan autosi naarmut ja viat. 

 • Helmiäisvärinen Helmiäisvärimaalaus 

käyttää seoksessa kiillettä kutsuttua komponenttia. Tämä lisää maaliin syvyyttä ja tekee autostasi kiiltävän. Tämä loisi varmasti upean ilmeen autollesi.   

FinAlbAutonvuokraamisen edut

FinAlbAutonvuokraamisen edut

FinLab on yritys, joka tarjoaa vuokra-autoja matkustaville ihmisille huolimatta julkisen liikenteen ongelmista. Mukavuudesta turvallisuuteen, autonvuokraus ylittää julkisen liikenteen mailin, ja tässä on joitain syitä.

Mukavuus

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset vuokraavat autoa, on välttää julkisen liikenteen työmatkan vaivat. Autonvuokrauksessa sinulla on mukava pitää koko ajoneuvo itsellesi. Sinun ei tarvitse huolehtia junien lähdöistä, odottaa bussia tai olla huolissasi siitä, ettet jää pois oikealla pysäkillä.

Voit myös välttää vaivaa juuttua ahtaisiin tiloihin. Sen sijaan sinulla on henkilökohtainen tila, jossa sinä ja perheesi voitte nauttia matkastanne määränpäähänne.

Vapaus

Joukkoliikenteen haittana on, että se on rajoitettu tietylle reitille. Kun olet ohjauspyörän takana, voit valita oman tapasi siellä, missä liikennettä on vähemmän.

Sen lisäksi voit valita reitin, jossa voit siirtyä eri matkakohteisiin oman aikataulun mukaan. Voit myös mennä mihin tahansa ajamiseen, jos joskus tunnet nälkäistä keskellä matkaa, varmista, että et kaada ruokaa tai juomia autoon! Myös oman auton vuokraaminen säästää sinua vaihtamasta busseja tai junia.

Edullisuus

Autonvuokraus ei rajoitu vain kaupunkimatkoihin. Auton vuokraus säästää sinua erilaisilta kuluilta, jotka aiheutuvat ylläpitoon, lisensseihin ja muihin maksuihin, jotka aiheutuvat oman auton ostamisesta. 

Turvallisuusmatkustukseen

liittyy yleensä kohtuullinen osuus riskeistä. Voit helposti pudottaa ja unohtaa tärkeitä arvoesineitä, tai mikä pahempaa, voit tarttua ihmisten tauteihin, joita saatat kohdata ahtaissa tiloissa.

Vertailun vuoksi voit olla turvassa paikassa, jota et tunne, ja tuntea itsesi paikalliseksi, kun käytät vuokra-autoa. Se säästää sinua näyttämästä turistina, mikä on hyvä asia, koska katurikolliset kohdistavat matkailijoita usein. Se varmistaa myös, että ajoneuvon sisällä ovat vain ihmiset, joiden kanssa olet.

Mukavuus

Autonvuokraus antaa sinulle edun valita matkalle parhaiten sopiva autotyyppi. FinAlb tarjoaa erilaisia ​​autotyyppejä, jotka vastaavat tarpeitasi. Jos pakkaat kevyesti, voit tyydyttää miniautonvuokrauksen. Jos tarvitset isomman auton koko perheellesi, voit helposti valita isommat, kuten maastoautot tai crossoverit.

Voit myös valita tapahtuman tunnelman mukaan, johon olet menossa. Esimerkiksi, jos aiot mennä hienolle illalliselle tai kokoontumiseen, voit vuokrata yhden luksusautoistamme. 

Harkitse auton vuokraamista, kun seuraavan kerran suunnittelet perhelomaa. Se antaa sinulle paremman ja paljon sujuvamman kokemuksen kuin työmatka. 

FinAlb: Kuinka välttää joutumasta auto-onnettomuuksiin

FinAlb: Kuinka välttää joutumasta auto-onnettomuuksiin

Turvallisuutesi joka kerta, kuntaakse ja tielle, ei ole aina varmaa. mahdolliset skenaariot, jotka voivat saada sinut auto-onnettomuuteen, joista suurin osa voi olla sinun hallinnassasi ja jotka voidaan välttää, jos noudatat turvaohjeita. 

FinAlb muistuttaa sinua olemaan turvallinen tiellä! Muutamassa sekunnissa voit asettaa elämäsi ja kaikki ympärilläsi olevan vaarassa pienellä virheellä. Olemme koonneet luettelon vihjeistä turvallisuutesi suojaamiseksi ja loukkaantumisen estämiseksi:

Älä ylitä nopeusrajoitusta.

Nopeusrajoitukset ovat olemassa syystä ja niiden tarkoituksena on muistuttaa kuljettajia hidastamasta, koska liian nopea ajaminen johtavat syyt kuolemaan johtaviin autojen törmäyksiin. Kun rikkoo nopeusrajoituksia, saatat vahingoittaa jalankulkijoita, saada itsellesi sakon ja asettaa muut kuljettajat vaaraan.

Vältä juomista ja ajamista

Jos juot ja aja autoa, lisää merkittävästi mahdollisuutesi joutua auto-onnettomuuteen ja pahempaa – vankilaan. Juomista ja ajamista on pidetty rikoksena useimmissa maissa, koska tämä rikos on ottanut henkiin ja pysyvästi työkyvyttömät ihmiset. Päihtymys hämärtää näköäsi ja vaikuttaa negatiivisesti kykyyn reagoida nopeasti ja keskittyä heikentäen ajotaitojasi ja vaarantamalla itsesi. 

Tällaisissa tapauksissa voit aina soittaa ohjaamoon tai läheiselle ystävällesi viemään sinut kotiin, jos olet päihtynyt. Teet kaikille suuren palveluksen, koska et laita itseäsi tielle. 

Harjoittele ajotaitojasi

Tämä neuvo koskee enimmäkseen aloittelijoita, jotka ovat vasta aloittamassa ratin takana. Ajamisen ja auton käsittelyn harjoittaminen voi parantaa asennettasi ja itseluottamustasi tiellä matkustettaessa. 

Voit kokeilla ajoa suurella, tyhjällä pysäköintialueella jonkun kanssa, joka voi valvoa ja arvioida ajotaitojasi, tai voit harjoitella erilaisia ​​pysäköintityyppejä, kuten rinnakkaispysäköinti ja lahden pysäköinti. Tällä tavalla teillä on helpompi navigoida pelkäämättä tieliikennetapahtumia.

Pidä poissa häiriötekijöistä

Ajaminen vaatii täyttä huomiota, joten keskity moottoritielle, mitä edessäsi on. Vältä puhelimesta tekstiviestien löytämistä, välipalojen syömistä tai kovan musiikin kuuntelua. Muista, että auto-onnettomuuteen osallistuminen vie vain sekunnin, jos olet liian huolissasi. Tie on paikka, jossa tapahtuu odottamattomia tapahtumia, joten pidä keskittymistäsi aina läpi ajon.

Ole turvallinen tien päällä FinAlb: n avulla.

Haluamme aina varmistaa asiakkaidemme turvallisuuden ja hyvinvoinnin, joten autamme sinua huolehtimaan ajoneuvoistasi! Kun ylläpidät ja tarkastat auton suorituskykyä säännöllisesti, varmistat aina onnettomuuden. Suuntaa verkkosivustollemme saadaksesi lisätietoja. FinAlb on valmis vastaamaan ajoneuvosi tarpeisiin!

FinAlb: Auton valinnassa huomioon otettavat tekijät

FinAlb: Auton valinnassa huomioon otettavat tekijät

Uuden auton ostaminen on iso valinta. Sinun on otettava huomioon monia tekijöitä, jotta voit saada rahasi arvokkaimmalla ajoneuvolla. Se auttaa lukemaan erilaisia ​​autokatsauksia, jotta saat tietää enemmän niistä ja oppimaan sinua kiinnostavat ominaisuudet. 

Jotta pääset valitsemaan paremmin, olemme listanneet tärkeimmät tekijät, jotka sinun tulisi pitää mielessä autoa valittaessa. 

Tutkimus haluamastasi autosta

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä ennen auton ostamista, on tutkia sitä. Sinun tulisi etsiä erityyppisiä autoja ja sellaisia ​​spesifikaatioita, joita sillä on tarjolla. 

Tämä voi auttaa sinua tuntemaan uusimmat mallit ja päivitetyn tekniikkaominaisuuden, jonka haluat. Se voi antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mitä voit odottaa, kun teet seuraavan ostoksen. 

Määritä realistinen budjetti

Ennen kuin menet autokauppaan, sinun tulisi varata sille realistinen budjetti. Tämä voi estää sinua ylikulutuksesta ja auttaa hallitsemaan odotuksiasi. On tärkeää osoittaa tietty määrä rahaa tälle, jotta tiedät kuinka paljon käytät tällaisiin kuluihin. Lisäksi se voi helposti rajata valintojasi. 

Tarkista polttoainetehokkuus 

Yksi tärkeimmistä asioista autossa on sen polttoaine. Sinun on valittava sellainen, joka käyttää tehokkaasti kaasua eikä vaihtele helposti. Tämä voi estää sinua tuhlaamasta liikaa rahaa kaasulle. Voit jopa valita autoja, jotka käyttävät ympäristöystävällistä polttoainetta. 

Tarkasta turva- ja kestävyysominaisuudet 

Sinun tulisi tarkastaa auto, jota katsot oikein. Tutki sen turvallisuus- ja kestävyysominaisuuksia, jotta voit olla varma, että ajat turvallisella ja mukavalla ajoneuvolla. 

On tärkeää asettaa tämä etusijalle etenkin, jos ostat uuden auton koko perheelle. Lisäksi haluaisit auton, joka voi kestää kauan, jotta rahasi eivät menisi hukkaan. 

Kokeile koeajoa

Ennen kuin teet lopullisen päätöksen, sinun on vietävä auto koeajoon. Se voi auttaa sinua visualisoimaan, onko tämä oikea auto sinulle. Lisäksi näet käytännön kokemuksen avulla, oletko mukava istuimessa ja pidätkö siitä, miltä vaihteet tuntuvat käsissäsi ja jaloissasi. 

 

Opi tuntemaan lisää FinAlbista

FinAlb tarjoaa erilaisia ​​palveluita, jotka liittyvät autojesi parantamiseen, kuten pesu, vahaus, rengastyö ja paljon muuta. Käytämme korkealaatuisia pesuaineita ja meillä on loistava käsienpesuominaisuus, joka voi tehdä autostasi kimaltelevan uuden. Lisätietoja meistä käymällä verkkosivustollamme.

FinAlb: Vinkkejä auton puhdistamiseen kotona

FinAlb: Vinkkejä auton puhdistamiseen kotona

on tärkeää, koska se säilyttää ajoneuvosi hyvän laadun ja tekee siitä kauemmin kestävän . Se on myös tapa poistaa kaikki lika tai epäpuhtaudet, jotka saattavat vahingoittaa sinua tai perhettäsi. Vaikka autosi on parempi puhdistaa pesupalvelun kautta, on aikoja, jolloin emme voi mennä sinne. Jos haluat vain pestä nopeasti ja haluat tehdä sen itse päivän aikana, tässä on joitain vinkkejä, joita voit seurata. Tarkista se! 

Löydä oikeat puhdistustyökalut Oikean puhdistustyökalun 

löytäminen on ensimmäinen askel autosi puhdistuksessa. Sinun pitäisi olla seuraavia aineita: 

 • Letku
 • pehmeällä sienellä
 • Auton pesu Mitt
 • auton pesuneste
 • pyöräharja
 • Pieni mikrokuituliinaa
 • Suuri mikrokuituliina kuivaamiseen 
 • Pölynimurin
 • Käsineet
 • vanteiden puhdistusaine
 • Talouspaperit 
 • Ikkunanpesijä

Vaikka se voi tuntua paljon valmistelemaan, nämä ovat kaikki tärkeitä Voit puhdistaa sekä autosi sisä- että ulkopinnat. 

Löydä paras paikka auton pesemiseen 

Jos sinulla on oma autotalli kotona, voit siirtää autosi muutaman askeleen sen ulkopuolella. Hyvä paikka autosi pesemiseen on jossain kuivassa paikassa ja siinä on varjoa. On parasta, että teet tämän pilvisenä päivänä aurinkoisen ilmaston sijaan. Auton pesu lämpimällä säällä voi johtaa veden kuivumiseen nopeasti, mikä saattaa jättää joitakin kohtia ajoneuvosi ikkunoihin. 

Toinen asia, joka on otettava huomioon, kun valitset auton pesupaikan, on tila. Sen pitäisi olla riittävän suuri, jotta voit avata kaikki ajoneuvon ovet. Sinulla tulisi olla myös sopiva alue liikkumiseen ja siivoamiseen mukavasti. 

Pese ensin ulkopuolesi 

Kun olet valmistanut kaikki tarvittavat työkalut ja löytänyt parhaan sijainnin, sinun on ensin pestävä ulkopinta. Voit aloittaa pyörilläsi, pölykapselillaan ja kumirenkaillaan, koska nämä ovat yleensä autosi osia, joissa on eniten likaa. Tarvitset vain saippuavettä sienelläsi, jotta voit puhdistaa jokaisen nurkan oikein. 

Tämän jälkeen voit letkuttaa koko ajoneuvon kaiken puhdistamiseksi. Älä unohda kuivata sitä jälkeenpäin ja pyyhi sitten peilit, ikkunat ja tuulilasit. On tärkeää puhdistaa tämä paitsi esteettisyyden myös turvallisuutesi vuoksi. Kun autosi on vauhdikas, voit helposti nähdä tien ongelmitta ja välttää mahdolliset onnettomuudet. 

Puhdista sisätilat 

ajoneuvosi ulkopinnan jälkeen, puhdista myös sisätilasi sen jälkeen. Tämä edellyttää pyyhkimistä jokaisesta kulmasta autosi sisällä ja kaiken järjestelyn järjestämisen. Poista roskat tai tarpeettomat asiat, jotka keräävät vain pölyä.

FinAlb: Kuinka suojata autosi murtautumisilta

FinAlb: Kuinka suojata autosi murtautumisilta

Nothing on enemmän raivostuttavaa käsitellä kuin auton tunkeutuminen. Tämä rikos ei pääty pelkästään puuttuvaan lompakkoon, laukkuun tai kannettavaan tietokoneeseen, vaan siihen liittyy myös enemmän kustannuksia. Se on hankalampaa, koska varkaat eivät yleensä ole lempeitä ajoneuvoon. Päästäkseen auton sisällä oleviin asioihin he rikkovat ikkunan tai oven. 

Näiden asioiden korjaus ei ole halpaa. Et myöskään voi koskaan saada menetettyjä esineitä takaisin, vaikka vakuutus pystyy käsittelemään autovaurioita. Tästä syystä sinun on pidettävä ajoneuvosi suojattuna murtumilta, jotta vältetään tällaisten onnettomuuksien aiheuttamat päänsäryt. 

Vaikka varkaita ei voida estää hämmentävällä suojauksella, on olemassa joitain vaiheita, joiden avulla voit tehdä ajoneuvostasi vähemmän houkuttavan kohteen ryöstölle. 

Vinkkejä murtumien estämiseen

Autojen murtumien käsittely on hankalaa, joten sinun on varmistettava, että estät sen ennen kuin se edes tapahtuu. Tässä on joitain vinkkejä autosi suojaamiseksi varkailta: 

 

 • Pidä arvoesineet poissa näkyvistä.

 

Tunkeutumisen esto alkaa ennen kuin lähdet edes ajoneuvostasi. On tärkeää pitää mielessä, että murskata ja napata varkaat käyttävät yleensä mahdollisuuksia vain nähdessään sellaisen. 

Jos he näkevät haluamasi auton, he ottavat sen mitä tahansa. Tästä syystä sinun on varmistettava, että otat arvoesineet mukaasi, kun nouset autostasi, äläkä koskaan jätä mitään tärkeätä kojelautaan! 

 

 • Pidä auto näkyvissä.

 

Murtumia ei tapahdu väkijoukossa. Se tapahtuu siellä, missä ihmiset eivät todennäköisesti näe tekoa. Tästä syystä sinun on varmistettava, että ajoneuvosi näkyy ihmisille, jotta kukaan varas ei yritä murtautua. 

 

 • Käytä varkaudenestotoimenpiteitä.

 

Nykyään on olemassa muutama autolisävaruste, jotka estävät sisäänpääsyn. Hälytys on yksi hyvä tapa pelastaa varkaat pois ja se varoittaa ihmisiä ajoneuvon ympärillä. Toinen asia, jota voit kokeilla, on sävyttää ikkunat ja lukita ovesi aina, vaikka olisit sisällä. 

 

 • Varo valppaita silmiä!

 

Varkaat suunnittelevat toimintatapansa yleensä tarkkailemalla ajoneuvoa tarkasti. Auton omistajana sinun tulisi varoa näitä valppaana olevia silmiä. Jos sinusta tuntuu, että sinä ja ajoneuvoanne eivät ole turvassa, aja mahdollisimman pian pois ja löydä parempi pysäköintialue. 

 

 • Luota suolistoon! 

 

Auton omistajat voivat yleensä tuntea, milloin heidän autonsa on vaarassa. Kutsu sitä suolistoksi tai vainoharhaisuudeksi, mutta se voi pitää autosi turvassa. Kuuntele vaistojasi ja älä pysäköi alueille, jotka ovat mielestäsi liian vaarallisia sinulle ja autollesi. 

 

 • Jätä kaikki ikkunat kiinni.

 

Älä salli edes pienintä aukkoa ikkunoissasi. Varkaat voivat käyttää sorkkaraa vetääkseen sen alas, jos jätät pienen tilan ikkunaan.