ostaminen on iso päätös ja pitkäaikainen sijoitus. Se tarjoaa mukavuutta ja mukavuutta matkustettaessa, etenkin niille, jotka käyvät töissä joka päivä tai joiden on mentävä usein kaukaisiin paikkoihin. Käytetyn auton hankkiminen on toinen vaikea päätös. Prosessi voi olla tylsä ​​ja huolestuttavampi kuin upouuden ajoneuvon ostaminen. Katsokaa käytettyjen autojen ostamisen hyviä ja huonoja puolia: 

Käytetyn auton ostamisen edut

 1. Edulliset hinnat
  – Tärkein syy käytettyjen autojen ostamiseen on, että hinnat ovat huomattavasti alhaisemmat kuin uuden mallin ostamiseen. Termi “poistot” puhuu auton arvosta vuosien mittaan ja uusien mallien tullessa markkinoille. Huomattavasti alennettujen hintojen ansiosta sinun on helpompi suorittaa käsiraha tai jopa maksaa käteistä.
   
 2. Joustavat lainatuudempien ostoihin
  – käytettyjen autojen lainat ovatverrattuna joustavampia ja antavat sinulle mahdollisuuden maksaa pienempiä kuukausimaksuja sekä pienemmän koron. 

Miinukset käytetyn auton ostamisesta

 1. Luotettavuus
  – Kaikki ihmiset ovat käyttäneet kaikkia käytettyjä autoja, etkä tiedä onko ajoneuvossa piilotettuja ongelmia tai korjauksen syitä. Jos et ole varovainen, saatat päätyä käyttämään omaisuuden korjaus- ja ylläpitomaksuihin. Etsi ajoneuvohistoriaraportti ja tarkista, onko auto sattunut onnettomuuksiin tai onko se vahingoittunut.

 2. Yksityisten osapuolten ostotostamasi
  – Käytetyn auton ostaminen lisensoiduilta valmistajilta on turvallisempaa ja antaa sinun varmistaaauton laadun. Tehdessään liiketoimia yksityisten tahojen kanssa, he voisivat pitää kiinni mekaanisia tai sähköisiä vikoja koskevista yksityiskohdista. Muista tarkistaa lailliset jälleenmyyjät varmistaaksesi, että ajoneuvo on hyvässä kunnossa. 

Tietoja FinAlbista

FinAlb Service and Car Wash on suomalainen yritys, jonka tavoitteena on tarjota parhaat tuotteet ja palvelut autosi hoidossa. Palveluihimme kuuluvat auton huolto, autojen pesu, vahaus, renkaiden työ ja vaihto, renkaiden varastointi ja autonvuokraus. 

AutonpesuVahausrengasTyöAutovuokraamo
Pesu +Keraamiset pinnoitteetRenkaiden vaihto

Kia Picanto, Fiat 500

Pesu + matto +ovivalinnatMiniautotovivalikoima Glodd-huuhteluRenkaiden pesuEconomy-autot: 

Ford Fiesta, Vauxhall Corsa, Seat Ibiza, VOlkswagen Golf

Pesu + tuulilasi + kojelauta + matto + ovivalikoima Nopea vahaRengasvarastointiKiinteistöautot: 

Ford Focus, BMW 5, Volvo V7, Audi A4

Sisätilojen imurointiKova vahaVanteiden työtYlelliset autot:

Jaguar XE, Mercedes Benz E-luokka, BMW 5

LasinpesuKova vaha UHD-tasapainotetutmaastoautot: 

Chevy Equinox, Ford Escape, Hyundai Tucson

UlkopuhdistusJyrsintä tai mekaaninen kiillotusPakettiautot: 

Toyota Hi-Ace, Hyundai Grand Starex, Ford Transit

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.