Täydellisen auton löytäminen voi olla vaikea päätös. Sinulla on niin monta tuotemerkkiä ja tyyliä, joista valita. Kun etsit uutta autoa, sinun on tehtävä jonkin verran tutkimusta ja selvitettävä, mitä haluat ja tarvitset uuden ajoneuvon suhteen. Ikoninen mini cooper on auto, jonka monet ihmiset tuntevat ja rakastavat. Tutustu mini-Cooperin omistamiseen ja etuihin: 

PROS

 

 • Fun ajaa
  Mini-Cooperin omistajat puhuvat kuinka hauskaa on ajaa. Pieni ja tyylikäs auto näyttää melkein eloon herätetältä lelulta. Tätä autoa on helppo ajaa ja se voi tehdä hyviä käännöksiä. Mini-yhteistyökumppaneilla on urheilutilat. Voit ottaa tämän tilan käyttöön, kun aiot ajaa moottoriteiden tai tilavien teiden läpi. 
 • Klassinen muotoilu
  Jos kysyt keneltä tahansa mini-Cooperista, hän todennäköisesti tietää mitä se on. Tuhannet ihmiset tuntevat ikonisen pienen ja tyylikkään muotoilun. Kun ajat teitä pitkin, ihmiset kääntävät päätään ja tietävät, että ajat mini-Cooperia. 
 • Nopea ja tehokas
  Useimmat auton omistajat ovat yllättyneitä siitä, kuinka tehokas mini-cooper on. Pieni moottori pakkaa lyönnin 170 hevosvoimalla. Se voi kiihtyä 0: sta 60 mph: iin 7 sekunnissa. 
 • Käytännöllinen suunnittelu
  Mini-Cooper on hyödyllinen koon ja nopeuden suhteen. Se tekee helpot käännökset ja voi pysäköidä mihin tahansa. Takaosan istuimet ovat taitettavat ja ne voidaan työntää pois. Tämä tekee suuresta tavaratilasta pienen auton.  
 • Korkea jälleenmyyntiarvo
  verrattuna muihin malleihin, mini-Cooperilla on hulluja jälleenmyyntiarvoja. Jos aiot myydä mini-yhteistyökumppanisi, muista pitää siitä hyvää huolta. Takaamme, että saat tämän pienen urheiluauton hyvän myynnin. 
 • Suuri kaasun mittarilukema
  Mini-cooper käy huippuluokan kaasulla. Jotkut omistajat sanovat tankkaavansa auton kuukausittain, vaikka olisitkin käyttänyt sitä päivittäin. Sinun on vain käytettävä rahaa premium-kaasuun silloin tällöin. 
 • Räätälöinti
  Mini-yhteistyökumppanien omistajat rakastavat mukauttaa autojaan. Jotkut jälleenmyyjät tarjoavat maalia ja malleja autollesi. Voit valita suosikkivärisi, -numerosi ja -mallisi. Tee mini-cooperistä ainutlaatuinen luomuksesi! 

 

TEKNISET TIEDOT

Bensiinipolttoaine197 km / h huippunopeusLisävaruste pistorasiaan
15,6 kilometrimääräOhjaustehostinNahkapenkit ja ohjauspyörä
40 litran säiliön tilavuusAutomaattinen ilmastointilaiteIlman laadunvalvonta
Sumuvalot (edessä ja takana)Lukkiutumattomat jarrutLasten turvalukot
Xenon-ajovalotAnti – varashälytinLuistonesto
KaatumisanturiEtu- ja takakaiuttimetCD- ja DVD-soitin

 

Voit käydä luonamme, jos sinulla on ongelmia autosi kanssa tai tarvitset säännöllistä huoltoa. Tarjoamme myös vahauspalveluja ja autopesuloita joka päivä. Kaupassamme on myös vuokra-autoja, jotka sisältävät erilaisia ​​malleja ja kokoja. Käy kaupassamme tänään ja me yhdistämme sinut kaikkiin tarvittaviin autopalveluihin! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.