Tavallisten palvelujemme lisäksi FinAlb tarjoaa myös käytettyjä ajoneuvoja, joita voit käyttää. 

Käytetyn auton ostaminen ei ole kaikkien ensimmäinen vaihtoehto. Jos olet budjetissasi ja sinun on kiireesti ostettava auto, tämä on paras tapa edetä! 

Etkö ole varma, meneekö iso vai pieni, kun ostat seuraavan auton? Tässä on useita kysymyksiä, jotka voit kysyä itseltäsi, jotta voit päättää, mikä ajoneuvo on käytännöllisempi tarpeisiisi.

Mikä on budjettisi?

Jos haluat säästää rahaa, pieni auto on sinua varten. Pienillä autoilla on yleensä parempi polttoaineenkulutus ja niiden vakuutus on halvempaa. Monet pienet autot ovat suosittuja nuorten kuljettajien keskuudessa budjetista tästä syystä. 

Suuret autot ovat parempia niille, joilla on suurempi budjetti, koska niiden ostaminen on kalliimpaa, mutta myös vakuuttaa ja polttaa enemmän polttoainetta.

Missä sinä asut?

Asuinpaikkasi määrittää myös, sopiiko sinulle iso auto vai pieni auto. Jos asut kaupungissa, pienempi auto on käytännöllisempi. Tämäntyyppiset autot soveltuvat paremmin kapeille kaduille, ja voit hyödyntää pieniä pysäköintitiloja (tämä on yksi sen suurimmista myyntikohteista).

Jos asut kuitenkin maaseudulla, isompi auto sopii sinulle paremmin. Suuremmilla autoilla on yleensä enemmän maavaraa, joten ne pystyvät paremmin käsittelemään kovaa maastoa.

Tarvitsetko tilaa?

Avaruus on suuri huomioitava tekijä. Pienemmillä autoilla on todennäköisesti pienempi tavaratila. Jos sinun on tuotava mukanasi paljon tavaroita työhön tai vain matkalaukkuun, isompi auto on käytännöllisempi.

Suuremmat autot saattavat myös soveltua paremmin lisäosien, kuten kattotelineen tai polkupyörän, kuljettamiseen pyörätelineellä. Suurien perheiden tulisi myös valita isompi auto. Joissakin pienissä autoissa voi vielä olla kolme paikkaa takana, mutta joissakin tapauksissa keskimmäistä istuinta ei voida käyttää.

Aiotko ajaa pitkiä matkoja?

Etäisyys, jonka aiot matkustaa säännöllisesti, voi myös auttaa sinua selvittämään, sopiiko isompi vai pienempi auto sinulle. Jos suunnittelet matkoilla, iso auto on ihanteellisempi, koska siinä on enemmän jalkatilaa ja tilaa matkatavaroille. 

Pienemmät autot ovat vähemmän tilavia ja voivat olla epämukavia pitkillä matkoilla useille matkustajille. Keskimäärin ne ovat hieman nopeammat, joten saatat pystyä pääsemään sijaintisi nopeammin. Tämän sanottuaan pieni auto voi punnita, jos kuljettaa paljon matkatavaroita ja matkustajia, kun otat osan sen nopeudesta, kun taas isompaan autoon ei todennäköisesti vaikuteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.