FinAlb: sisustaa ajoneuvon mahtava tyyli

FinAlb Auto on erikoistunut yksilöllisten autotarrojen, tarrojen ja kääreiden suunnitteluun, tuotantoon ja asennukseen. Räätälöidyt tarrat ovat ihanteellisia autonomistajille, jotka haluavat parantaa ajoneuvon ulkonäköä jopa tiukalla budjetilla. 

Palveluidemme avulla voit saada haluamasi täydellisen, mittatilaustyönä tehdyn tarran tai tarran! Lataa vain oma kuvasi tai logosi ja mukauta sitä luodaksesi oman tarran sovelluksemme avulla. On olemassa erilaisia tyylejä valita riippuen siitä, mitä yrität saavuttaa.

Tarjoamme myös mukautettuja painettuja vesitiiviitä automagneetteja ja ajoneuvon magneettisia merkkejä, jotka voivat saada autosi näyttämään modernimmalta, tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Ne on helppo asentaa, poistaa ja asentaa uudelleen ajoneuvon oviin ja puskureriin. 

Seuraavassa on joitakin palveluja, joita voit hyödyntää piristää auton:

Lisää tarroja autoihin

Auton tarrat ovat kuvia, logoja tai kirjaimia, jotka on maalattu tai leikattu itsekiinnittyvä vinyyli materiaali asentaa mihin tahansa ajoneuvotyyppiin. Tämä on täydellinen tapa ilmaista tyyliäsi ja muokata ajoneuvoasi. 

Näitä käytetään yleensä edistää tuotenimiä ja tuotteita, mutta voit myös käyttää tätä, jotta auton tyylikäs. Auton tarrat palvelu sisältää asentamalla malleja autoihin, kuorma-autoihin ja muihin ajoneuvoihin.

Tyhjennä tarra

Selkeä autotarra on kuva tai grafiikka, joka on painettu suoraan läpinäkyvään vinyylimateriaaliin. Selkeät autotarrat voidaan sijoittaa joko ajoneuvon ikkunan ulkopuolelle tai sisälle. Niitä voidaan soveltaa myös sivuilla, ovissa ja kehossa vahingoittamatta maalia. Ne ovat myös hyvä komeilu urheilujoukkueet, logot, henkilökohtaiset mallit, ja enemmän.

Auton kaiverrus

Auton kirjaiminen tai tunnetaan myös nimellä ajoneuvon tai kuorma-auton kaiverrus, sisältää kirjaimia, numeroita tai grafiikkaa, jotka on erikseen leikattu pois arkki yksivärinen, 2-mil vinyyli. Näin liimakirjaus voidaan helposti asentaa ajoneuvoon yksiosaisena, joka luo puhtaan ja ammattimaisen ilmeen.

Läpinäkymätön tarra

Läpinäkymätön tarrat ovat muokattavissa tarrat, jotka on helppo asentaa ja ovat ihanteellisia mainonta yrityksesi tai henkilökohtaisen ajoneuvon muotoilu. Se on valmistettu ohuesta mutta kestävästä vinyyliliimasta. 

Läpinäkymättömien autontarrojen luonnollinen väri on valkoinen, mutta voit valita minkä tahansa värin ja muokata mitä tahansa haluamaasi muotoilua.

Magneettinen ajoneuvo tarrat

FinAlb tarjoaa myös automagneetteja tarrat. Nämä automagneetit ovat 100% muokattavissa ja maaliturvallisia, joten voit suunnitella magneetin ja näyttää sen autossasi. 

Voit työntää sen autoon tai kuorma-autoon, kuori se pois ja käyttää sitä uudelleen toistuvasti. Varmistamme, että magneetti on haalistumaton, koska käytämme vain laadukkaita tulostimia.

Rei’itetty tarra (takaikkunan grafiikka)

Takaikkunan grafiikka, tai tunnetaan myös nimellä rei’itetty auto ikkuna tarrat, ovat kehittyneitä tarroja tarkoitettu ajoneuvon taka-ja sivuikkunat. 

Rei’itetty ikkuna tarra on liima valokuva painettu suoraan vinyyli arkki. Rei’itetty tarra mahdollistaa logon näkymisen ulkopuolella ja läpipäin sisältä. 

Nämä tarrat on valmistettu rei’itetty vinyyli ja 50% Vinyyli pinnoite pieniä halkeamia tai mikro punktiot. Mikropisteet ovat riittävän pieniä, jotta tarra säilyttää korkealaatuisen kuvan molemmin puolin.

Pysyvät tarrat

Pysyvät tarrat ovat samankaltaisia kuin kaupalliseen ja teolliseen käyttöön suunnitellut tarrat. Käytämme kohteita, jotka on kehitetty sisä- ja ulkokäyttöön, joten sitä voidaan soveltaa enemmän kuvioita ja kestää pidempään kuin tavalliset tarrat. 

Nämä tarrat ovat lämpötila ja sää suvaitsevainen; ne kestävät esimerkiksi ultraviolettisäteilyä, sadetta ja lunta.

Pysyvät tarrat ominaisuudet

Korkea liima

Kun se tulee tarroja, nämä ovat vankein ja kestää pisin. Suosittelemme näitä tarroja asiakkaillemme, koska niiden korkea liima. Voimme vakuuttaa asiakkaillemme, että se voi kestää yli 5 vuotta, jos oikein asennettu.

Säänkestävä

Pysyvät tarramme on suunniteltu selviytymään jopa ankarimmista sääolosuhteista. Ne voivat selvitä voimakkaasta sadevedestä, liasta ja pölystä.

Mukautettu muoto

Voimme leikata pysyvät tarrat jokaiseen malliin tai muotoon asiakkaiden mieltymysten mukaan. Ne voidaan leikata ympyrä, neliö, tai missä tahansa muodossa he haluavat. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään muodostamaan tarran haluamaasi muotoon.

Suuret koot

Meidän pysyvä tarrat ovat laaja-taajuuksien 4 “x 4” tuumaa 52 “x 400” tuumaa.

3 miljoonaa

FinAlb tarrat ovat kestäviä ja laadukkaita, koska käytämme 180 elokuvasarja 3M. Vahvan liimansa ansiosta se on hieman vaikea poistaa. Asiakkaamme saavat mielenrauhaa tietäen, että tarraa ei voi helposti poistaa. 

Jos haluat poistaa tarran, sinun tulee olla varovainen sen poistamisessa, koska se voi vahingoittaa auton pintaa.

Auton kääriminen

Auton kääriminen on teko lisäämällä vinyyli tarra levyt ajoneuvoon. Tätä prosessia käytettiin alun perin mainoksissa, kuten auton brändäys, mutta ottamalla käyttöön uusia vinyyli wrap värejä ja kuvioita, se on tullut hitti, erityisesti automarkkinoilla.

Edut auton kääriminen

 • Nopea asennus vain 2-5 päivää. Tämä riippuu mitat auton.
 • Se antaa uuden ja tyylikkään muodonmuutos ajoneuvosi.
 • Se suojaa halkeamia, tahroja ja jopa merkintöjä. 
 • Sitä voidaan käyttää laillisesti tiellä.

Panoraama katto elokuva

Panoraamakattokalvoa kutsutaan myös “kiiltomuksi Panoraamakattokääreeksi”. Se on tekniikka, jota käytetään parantamaan ajoneuvon ulkonäköä lisäämällä kiiltävä musta vinyylikääre ajoneuvon katolle. Kun lisäät auton tuulilasiin kiiltomusta vinyyliä, se saa ajoneuvon näyttämään siltä, että siinä on todellinen musta panoraamatuulilasi.

Panoraamakattokalvon edut

 • Laadukas vinyyli, jolla on 3-5 vuotta hyvää liima-elämää
 • Edullinen hinta ensiluokkaisella laadulla
 • Estää katon värin haalistumisen auringon lämmön vuoksi
 • Estää sateen aiheuttaman veden pysyvien jälkien
 • Nopea asennus. Se kestää vain 1-2 tuntia
 • Ei liimajälkiä poistamisen ja levittämisen yhteydessä
 • Sitä sovelletaan kaikentyyppisiin ajoneuvoihin.

Dechroming

Dechroming tai Panel Wrapping on menetelmä käyttää vinyyli tarroja kattamaan kromi tai hopea osa auton paneeli. Tämä auton perusmuutos parantaa auton ulkonäköä välittömästi ja tuottaa rohkean, karun tuntuman.

Maalin suojaus

Automaaliturvallisuus on yksi finalb:n ensisijaisista tavoitteistamme. Maalisuojapalvelumme suojaa autosi pinnalla olevaa maalia vaurioiden kattamiseksi.

Paint Protectionin edut

 • Törmäyssuoja roskia
 • Kivi sirut suoja
 • Toimii kilvenä hankausta 
 • Sääsuojaus ja vieraat esineet, jotka voivat vahingoittaa autoa 
 • Säilyttää auton arvon.

Jauhemaalia

Jauhemaalaus on menetelmä, joka muuttaa auton pyörien, koripaneelien ja muiden osien väriä lisäämällä auton pinnalle värillisen jauheen. Toisin kuin maalaus, jauhemaalaus riippuu sähkövarauksesta, jolla varmistetaan, että jauhe tarttuu pintaan. 

Kun pyörät on jauhettu, ne keitetään 10 minuuttia noin 400 astetta Fahrenheit. Sen jälkeen sinulla on nyt uusi värillinen pyöräsarja, joka on valmis käytettäväksi matkoissasi.

Sisätilojen kotiuttamista

Saavuttaa halutun ulkoasun auton sisustus, toimitamme täyden retrim sarjat kohtuulliseen hintaan. Sinulla voi olla ainutlaatuinen ripaus väriä, lanka & ommel tyyli.

Käsinoja verhoilu

Alla on lueteltu kaikki verhoilu- ja kotiutusvaihtoehdot 1 istuimen käsinojalle tai keskikyynärren osalle. Tarjotut nimikkeet voivat vaihdella myyntinimikkeen muodon mukaan. 

Reupholstery voidaan myydä seuraavissa koristeet:

 • Vinyyli (täysi) 
 • Vinyylikankaan yhdistelmä 
 • Nahka (koko) 
 • Alcantara nahka yhdistelmä 
 • Alcantara (täysi).

Jarru caliper maalaus

FinAlb maalaa auton jarrukutsut saavuttaakseen tyylikkään väriläsnäköisen sisustukseen. Voit valita silmiinpistävää punainen, keltainen tai eksoottisempi väri. Voimme tarjota sinulle monipuolisen valikoiman värejä. Kerro meille, mitä sävyä haluat, niin olemme valmiita luomaan sen sinulle.

Jarrukutsujen maalaamisesta on myös käytännön hyötyä. Jarru callipers kypsä ylitöitä ja ne kerääntyvät vaikea puhdistaa pölyä jarruista sekä maaperän maasta. Pahimmassa tapauksessa ylimääräiset kovettujat ruostuvat. FinAlb on sinulle kuuluvat, koska me lakaista jäännökset, ruosteen tahrat ja karkea viimeistely pinnat aikana maalaus.

Pese ja vaha

Pesu on yksi yksinkertaisimmista ja tarpeellisimmista toimenpiteistä, joilla ylläpidetään automaalin kiiltoa ja tyylikästä ilmettä. FinAlb’s Wash and Wax -palvelu käyttää erikoissaippuaamme, joka puhdistaa maalin hellävaraisesti, jättäen täyteläisen loistavan vaikutuksen sekä ylimääräisen vahasuojauksen joka kerta, kun autoasi käytetään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.