FinAlb tarjoaa laadukkaita autopalveluja, joihin voit luottaa. Laajan palvelumme avulla voit varmistaa, että autosi saa tarvitsemansa hemmottelun. Yksi suosituimmista palveluistamme on tiepalvelumme. Responsiivisen mekaniikkatiimimme avulla voit odottaa salamannopeaa kirjeenvaihtoa ja laadukasta tienvarsiapua, joihin voit luottaa milloin tahansa ja missä tahansa. 

Ohjeet tienvarsiavun varaaminen 

Voit vuokrata tienvarsiapumme vihjelinjan tai sosiaalisen median sivustomme kautta. Varmista, että antamasi tiedot ovat oikeita, jotta voimme vastata heti. Jos voit antaa meille tarkan sijaintisi, se olisi paljon parempi. 

Anna myös yhteystietosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä.

Tienvarsipalvelut, joita tarjoamme

Hinauspalvelu

Tarjoamme hinauspalveluja täällä FinAlb. Jos autosi yhtäkkiä pysähtyy ja ei käynnisty, voit varata tämän palvelun sivustollamme. Tarjoamme hinausautoja ja ammattitaitoisia kuljettajia, jotka voivat auttaa sinua siirtämään ajoneuvosi turvallisempaan paikkaan. Lisäksi nopeampaa vastausta varten voit soittaa suoraan toimistoomme, jossa luotettavat henkilökuntamme huolehtivat tarpeistasi. 

Hinauspalvelumme hinta vaihtelee auton koon tai sijaintisi mukaan. Jos alueesi on kuitenkin kaupungin ulkopuolella, voit varoittaa muita haarojamme, jotka ovat lähempänä paikkaasi. 

Akun pikakäynnistyspalvelu

Jos auton akku yhtäkkiä epäonnistuu keskellä tietä, tarjoamme akun hyppy-käynnistys palvelut FinAlb. Voit odottaa nopeaa vastausta tiimiltämme, koska meillä on luotettavia henkilökuntajäseniä, jotka välittömästi huolehtivat sinusta. Huomaathan kuitenkin, että saapumisaikamme riippuu sijainnistasi. Varmista vain, että annat tarkan alueesi, jotta voimme tavoittaa sinut ajoissa.

Litteät renkaat

Jos saat tasainen rengas keskellä tietä ja sinulla ei ole työkaluja korjata sen itse, tarjoamme myös tasainen rengas palvelu, että voit luottaa. Lähetä meidät sijaintiisi, niin olemme siellä hetkessä. Muista myös sisällyttää renkaiden tarkka koko, jotta saat oikean varaosan. 

Polttoaineen toimituspalvelu

Tarjoamme polttoaineen toimituspalvelu täällä FinAlb. Lähetä meille viesti siitä, millaista polttoainetta tarvitset, niin toimitamme sen sinulle. Voit katsoa sivuillamme nähdä öljymerkkejä ja tyyppejä tarjoamme. 

Lisätietoa tienvarsipalveluistamme on saatavilla sivuiltamme. Rekisteröidy meille ja saat päivittäisen päivityksen promootioistamme ja alennuksistamme. Lisäksi seuraa sosiaalisen median sivustoja, kuten Instagram ja Facebook nopeammin vastauksia! Älä unohda tarkistaa sivustomme kupongin koodit, jotta voit saada makea alennuksia ja freebies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.