FinAlb on tunnettu sen tarrat ja muut palvelut, jotka kaunistaa ulkoa auton. Vaikka auton ulkonäön on tärkeää, auton moottorin pitäisi olla ensisijainen tavoitteesi. 

Täällä FinAlb, tarjoamme myös öljynvaihto ajoneuvoillesi säilyttää moottorin parhaassa kunnossa. 

Ajoneuvojen omistajien tulisi muistaa, että säännölliset öljynvaihdot ovat auton kunnossapidon kriittisimpiä puolia. Se säästää enemmän rahaa pitkällä aikavälillä, sekä lisätä vuosia auton elämään. Jokainen osa autosi toimii yhdessä pitää se liikkuu turvallisesti ja tehokkaasti. 

Joten käy finalb öljynvaihto parantaa moottorin kuntoa ja parantaa päästöjä, jotka altistuvat ilmaan ja ympäristömme!

Top 5 Syitä vaihtaa öljy on tarpeen

Seuraavassa on muutamia syitä, miksi sinun pitäisi vierailla FinAlb öljynvaihto:

Puhdistustyökalu

Moottorin keskeinen ainesosa kunnolla on öljy. Se vähentää kitkaa ja tarjoaa voitelun. Öljyn käyttö pitää moottorin viileänä ja vähentää kulumista. Äskettäin vaihdettu öljy toimii puhdistustyökaluna, joka poistaa moottorin lian kertymisen. Vanha moottoriöljy voi lopulta vahingoittaa moottoria, jos sitä ei vaihdeta pitkään aikaan.

Moottorin suojaus

Öljyn vaihtaminen suojaa moottoria ja suojaa sen liikkuvien osien välissä. Tämä auttaa estämään moottorin muiden osien kulumisen. Öljy estää myös moottorin kondenssiveden aiheuttaman korroosion. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun täytyy olla säännöllinen öljynvaihto. Sinun täytyy suojata moottori haitallisilta reaktioilta, kuten korroosiolta.

Vähennä moottorin kitkaa

Jos et vaihda ajoneuvon öljyä tai tarkista sitä, se aiheuttaa enemmän kitkaa auton moottorin muissa osissa. Mitä enemmän painetta moottori kokee, sitä suuremmat vauriot sen komponenteille. Jos sallit kitkan jatkumisen, se johtaa moottorin korjaus- ja vaihtokustannuksiin.

Vähemmän pakokaasupäästöjä

Kun moottori toimii puhtaalla öljyllä, se tuottaa vähemmän pakokaasupäästöjä. Ajoneuvojen on läpäistävä vuosittain päästötarkastus, jotta ne pysyisivät laillisesti tien päällä. Asiakkaiden tulisi priorisoida säännöllistä öljynvaihtoa, erityisesti vanhemmissa ajoneuvoissa, jotka voivat jopa polttaa öljyä ja aiheuttaa enemmän päästöjä pakokaasuun. 

Paranna polttoainetehokkuutta

Säännölliset öljynsäädöt auttavat lisäämään polttoainetehokkuutta tai litraa kilometrejä kohti ja vähentämään polttoaineenkulutusta. Ajoneuvo kuluttaa polttoainetta tehokkaasti, kun moottoriöljy on aina hyvässä kunnossa. Tämä tarjoaa paremman kaasun mittarilukema ja vähemmän kuluja teidän osaltanne. Öljyä säännöllisesti vaihteleviin investointeihin tekemäsi investointi merkitsee säästöjä ja tehokkuutta ajoneuvon käyttöiän aikana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.