Turvallisuutesi joka kerta, kuntaakse ja tielle, ei ole aina varmaa. mahdolliset skenaariot, jotka voivat saada sinut auto-onnettomuuteen, joista suurin osa voi olla sinun hallinnassasi ja jotka voidaan välttää, jos noudatat turvaohjeita. 

FinAlb muistuttaa sinua olemaan turvallinen tiellä! Muutamassa sekunnissa voit asettaa elämäsi ja kaikki ympärilläsi olevan vaarassa pienellä virheellä. Olemme koonneet luettelon vihjeistä turvallisuutesi suojaamiseksi ja loukkaantumisen estämiseksi:

Älä ylitä nopeusrajoitusta.

Nopeusrajoitukset ovat olemassa syystä ja niiden tarkoituksena on muistuttaa kuljettajia hidastamasta, koska liian nopea ajaminen johtavat syyt kuolemaan johtaviin autojen törmäyksiin. Kun rikkoo nopeusrajoituksia, saatat vahingoittaa jalankulkijoita, saada itsellesi sakon ja asettaa muut kuljettajat vaaraan.

Vältä juomista ja ajamista

Jos juot ja aja autoa, lisää merkittävästi mahdollisuutesi joutua auto-onnettomuuteen ja pahempaa – vankilaan. Juomista ja ajamista on pidetty rikoksena useimmissa maissa, koska tämä rikos on ottanut henkiin ja pysyvästi työkyvyttömät ihmiset. Päihtymys hämärtää näköäsi ja vaikuttaa negatiivisesti kykyyn reagoida nopeasti ja keskittyä heikentäen ajotaitojasi ja vaarantamalla itsesi. 

Tällaisissa tapauksissa voit aina soittaa ohjaamoon tai läheiselle ystävällesi viemään sinut kotiin, jos olet päihtynyt. Teet kaikille suuren palveluksen, koska et laita itseäsi tielle. 

Harjoittele ajotaitojasi

Tämä neuvo koskee enimmäkseen aloittelijoita, jotka ovat vasta aloittamassa ratin takana. Ajamisen ja auton käsittelyn harjoittaminen voi parantaa asennettasi ja itseluottamustasi tiellä matkustettaessa. 

Voit kokeilla ajoa suurella, tyhjällä pysäköintialueella jonkun kanssa, joka voi valvoa ja arvioida ajotaitojasi, tai voit harjoitella erilaisia ​​pysäköintityyppejä, kuten rinnakkaispysäköinti ja lahden pysäköinti. Tällä tavalla teillä on helpompi navigoida pelkäämättä tieliikennetapahtumia.

Pidä poissa häiriötekijöistä

Ajaminen vaatii täyttä huomiota, joten keskity moottoritielle, mitä edessäsi on. Vältä puhelimesta tekstiviestien löytämistä, välipalojen syömistä tai kovan musiikin kuuntelua. Muista, että auto-onnettomuuteen osallistuminen vie vain sekunnin, jos olet liian huolissasi. Tie on paikka, jossa tapahtuu odottamattomia tapahtumia, joten pidä keskittymistäsi aina läpi ajon.

Ole turvallinen tien päällä FinAlb: n avulla.

Haluamme aina varmistaa asiakkaidemme turvallisuuden ja hyvinvoinnin, joten autamme sinua huolehtimaan ajoneuvoistasi! Kun ylläpidät ja tarkastat auton suorituskykyä säännöllisesti, varmistat aina onnettomuuden. Suuntaa verkkosivustollemme saadaksesi lisätietoja. FinAlb on valmis vastaamaan ajoneuvosi tarpeisiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.