Nothing on enemmän raivostuttavaa käsitellä kuin auton tunkeutuminen. Tämä rikos ei pääty pelkästään puuttuvaan lompakkoon, laukkuun tai kannettavaan tietokoneeseen, vaan siihen liittyy myös enemmän kustannuksia. Se on hankalampaa, koska varkaat eivät yleensä ole lempeitä ajoneuvoon. Päästäkseen auton sisällä oleviin asioihin he rikkovat ikkunan tai oven. 

Näiden asioiden korjaus ei ole halpaa. Et myöskään voi koskaan saada menetettyjä esineitä takaisin, vaikka vakuutus pystyy käsittelemään autovaurioita. Tästä syystä sinun on pidettävä ajoneuvosi suojattuna murtumilta, jotta vältetään tällaisten onnettomuuksien aiheuttamat päänsäryt. 

Vaikka varkaita ei voida estää hämmentävällä suojauksella, on olemassa joitain vaiheita, joiden avulla voit tehdä ajoneuvostasi vähemmän houkuttavan kohteen ryöstölle. 

Vinkkejä murtumien estämiseen

Autojen murtumien käsittely on hankalaa, joten sinun on varmistettava, että estät sen ennen kuin se edes tapahtuu. Tässä on joitain vinkkejä autosi suojaamiseksi varkailta: 

 

  • Pidä arvoesineet poissa näkyvistä.

 

Tunkeutumisen esto alkaa ennen kuin lähdet edes ajoneuvostasi. On tärkeää pitää mielessä, että murskata ja napata varkaat käyttävät yleensä mahdollisuuksia vain nähdessään sellaisen. 

Jos he näkevät haluamasi auton, he ottavat sen mitä tahansa. Tästä syystä sinun on varmistettava, että otat arvoesineet mukaasi, kun nouset autostasi, äläkä koskaan jätä mitään tärkeätä kojelautaan! 

 

  • Pidä auto näkyvissä.

 

Murtumia ei tapahdu väkijoukossa. Se tapahtuu siellä, missä ihmiset eivät todennäköisesti näe tekoa. Tästä syystä sinun on varmistettava, että ajoneuvosi näkyy ihmisille, jotta kukaan varas ei yritä murtautua. 

 

  • Käytä varkaudenestotoimenpiteitä.

 

Nykyään on olemassa muutama autolisävaruste, jotka estävät sisäänpääsyn. Hälytys on yksi hyvä tapa pelastaa varkaat pois ja se varoittaa ihmisiä ajoneuvon ympärillä. Toinen asia, jota voit kokeilla, on sävyttää ikkunat ja lukita ovesi aina, vaikka olisit sisällä. 

 

  • Varo valppaita silmiä!

 

Varkaat suunnittelevat toimintatapansa yleensä tarkkailemalla ajoneuvoa tarkasti. Auton omistajana sinun tulisi varoa näitä valppaana olevia silmiä. Jos sinusta tuntuu, että sinä ja ajoneuvoanne eivät ole turvassa, aja mahdollisimman pian pois ja löydä parempi pysäköintialue. 

 

  • Luota suolistoon! 

 

Auton omistajat voivat yleensä tuntea, milloin heidän autonsa on vaarassa. Kutsu sitä suolistoksi tai vainoharhaisuudeksi, mutta se voi pitää autosi turvassa. Kuuntele vaistojasi ja älä pysäköi alueille, jotka ovat mielestäsi liian vaarallisia sinulle ja autollesi. 

 

  • Jätä kaikki ikkunat kiinni.

 

Älä salli edes pienintä aukkoa ikkunoissasi. Varkaat voivat käyttää sorkkaraa vetääkseen sen alas, jos jätät pienen tilan ikkunaan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.