Autosi on kotisi laajennus. Ajan myötä alat huomata pieniä asioita, joita toivoisit olevan autossasi, jotta ne vastaisivat tarpeitasi tien päällä. Sinun ei tarvitse odottaa pidempään, koska kaikki mitä voit ajatella auton perustarvikkeena, on jo ostettavissa.

Täällä FinAlbissa haluamme parasta sinulle ja autollesi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi toimitimme sinulle luettelon auton lisävarusteista, joita tarvitset turvalliseen ja helppokäyttöiseen ajokokemukseen. 

Puhelimen pidike

Tarvitset molemmat kätesi pyörillä estääksesi onnettomuudet tiellä. Mutta jos sinun on tarkistettava jotain tärkeää mobiililaitteestasi, autopuhelimen pidike on hyvä vaihtoehto sinulle. 

Tämä on säädettävissä, joten mihin tahansa puhelimeen mahtuu. Jos sinun on tarkistettava navigointi uudelleen, avaa GPS ja pääset määränpäähän turvallisesti ilman, että sinun on pidettävä puhelinta ajon aikana. 

Ilmansuodatin 

Pidä tämä puhtaana koko ajan, jotta moottori pysyy puhtaana ja ilman pölyä tai ilmansuodattimeen jääneitä hyönteisiä. Voit helposti muuttaa tämän itse ilman vierailua autoliikkeessä. 

Tuulilasin aurinkosuoja

Oletko koskaan pysäköinyt autosi ulkopuolelle ja kun palasit takaisin, ohjauspyöräsi ja turvaistuin palaivat kuumina suoran auringonvalon takia? Pelastaaksesi polttavalta tunteelta, aseta tuulilasin aurinkosuoja ulos, jotta autosi ei ime liikaa auringon lämpöä. 

USB -autolaturi

Joissakin tapauksissa olet unohtanut ottaa laturin tai virtapankin mukaasi ennen kuin lähdet ajamaan. Jos haluat valita yhden ongelman luettelostasi, tämä USB -autolaturi on erittäin hyödyllinen varsinkin jos olet menossa pitkälle matkalle. 

Turvaistuin järjestäjä

Muista, että sanomalla, että auto on toinen koti? Teknisesti kyllä, koska kaikki tavarasi ovat hajallaan tavaratilan, hansikaslokeron tai missä tahansa takapenkillä. Pidä autosi puhtaana ja järjestyksessä ostamalla tämä turvaistuimen järjestäjä, jotta asiat on koottu vain yhteen paikkaan. 

Tile Mate 

Kuinka monta kertaa tuhlasit aikaasi etsimään auton avaimia aamulla? Tämän Bluetooth -seurantapiirin avulla löydät sen helposti avaamalla sovelluksen puhelimessasi, ja se antaa äänen, jonka avulla voit etsiä, onko laite lähellä. 

Hajotin

Syöminen autosi sisällä tuo epämiellyttäviä hajuja, joita on vaikea poistaa yksinkertaisella autonraikastimella. Löydä hyvä hajotin, joka auttaa parantamaan autosi ilmavirtaa ja estämään sen hajua. 

Auton koukut 

Yksinkertaisesti kiinnitä se auton takaosaan tai niskatuki joten sinun ei nakata laukut tai vaatteiden hajamielisesti at takapenkille. 

Tuoli tyyny

istuminen liian kauan pitkillä matkoilla tekevät takaisin ja maalialue kipeä. Käytä tuolityynyä, jotta sinusta tuntuu mukavalta ajon aikana.  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.