FinAlb: Yksinkertaiset asiat voit tehdä olla parempi kuljettaja

Sen lisäksi, että voit vuokrata sinulle täydellisen auton, me FinAlbilla haluamme sinun olevan paras kuljettaja. Autokoulujen lisäksi ainoa tapa tulla älykkäämmäksi tiellä on vuosien kokemus.

Ajaminen on elämäntapa ja ne, jotka ovat harrastaneet sitä niin kauan, saavat sen näyttämään niin helpolta. He tietävät kaikki säännöt kuin kätensä, ja se on heille melko toinen luonne. 

Auttaaksemme sinua tulemaan paremmaksi kuljettajaksi olemme koonneet luettelon yksinkertaisista asioista, jotka voit sisällyttää ajotaitoihisi:

Käytä suuntavalojakäyttäminen autossasi

Vaikka näiden sisäisten ominaisuuksiensaattaa olla selvää, useat kuljettajat eivät vieläkään käytä niitä. Suuntavilkut ovat yksi auton tärkeimmistä osista. Kuten kaikki ehkä tiedätte, kommunikointi muiden kuljettajien ja jalankulkijoiden kanssa tiellä on erittäin rajoitettua, koska voit käyttää vain äänimerkkiä ja valoja.

Siksi aina, kun vaihdat kaistaa tai käännyt risteyksessä, varmista, että käännät suuntavilkut päälle. Tämä ilmoittaa muille kuljettajille ja jalankulkijoille suunnan, jonka olet menossa, ja voi estää onnettomuuksia ja onnettomuuksia.

PeilienPeilien

säätäminensäätäminen on erittäin tärkeää, ajaessasi omalla autollasi tai erityisesti vuokra -autolla. Eri kuljettajilla on eri korkeudet ja niiden tapa säätää peiliä voi poiketa toisistaan.

Ennen kuin otat auton ulos ajotieltä, varmista, että säädät sivu- ja taustapeilit. Kuolleiden kulmien saaminen tiellä on väistämätöntä, ja ainoa asia, jonka voit tehdä, on vähentää niitä mahdollisimman paljon. 

Kun sinulla on vähän tai ei ollenkaan sokeita kulmia, saat paremman käsityksen siitä, mitä ympäristössäsi tapahtuu. Se voi estää useita onnettomuuksia ja auto -onnettomuuksia.

Kiinnitä huomiota merkkivaloon

Odota, että merkkivalo muuttuu vihreäksi, voi olla tylsää ja saatat houkutella vilkaisemaan puhelintasi nopeasti. Niin houkuttelevaa kuin se voi olla, pidättäydy tekemästä tätä. Kun katsot puhelintasi edes muutaman sekunnin ajan, saat järjen pois. Voit helposti häiritä sosiaalisen median syötettäsi selatessasi ja tietoisuutesi vähenee.

Tämä voi aiheuttaa liikenteen tahattoman pysäyttämisen. Älä odota, että takana oleva ajoneuvo käskee sinua poistamaan puhelimesi puhumalla heidän autoaan niin kovaa kuin mahdollista. Tämä ei ainoastaan ​​estä raskasta liikennettä, vaan myös estää raivoa.

Älä lähetä tekstiviestejä ja aja,

vaikka tätä sanontaa on käytetty liikaa niin monta vuotta, monet ihmiset joutuvat silti sen uhreiksi. Mitä tahansa puhelimessasi tapahtuu, se voi odottaa, kunnes tulet kotiin tai minne olet menossa. Näiden kahden tehtävän suorittaminen samanaikaisesti aiheuttaa helposti auto -onnettomuuksia.

Jos luulet, että puhelimesi hälytys on kiireellinen, mene eteenpäin ja kytke vaarat päälle ja vedä perille lähimmältä pysäkiltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.