Tavallisten palveluidemme lisäksi B Final tarjoaa myös autojen hinnoittelua, jossa voit valita useista palautetuista ajoneuvoista. Meillä on laaja valikoima autoja, joita voit hankkia osiin tai moottoreihin käyttääksesi olemassa olevaa autoasi. Jos onni on sinun puolellasi, voit löytää jopa auton, joka on edelleen toiminnallinen.

Käytetyn auton ostaminen ei ole ihanteellinen tapa sijoittaa ensimmäiseen autoosi. Jos sinulla on budjetti ja sinun on kiireellisesti ostettava auto, tarjoaminen on paras vaihtoehto. Yleensä voit pisteet merkkituotteita, jotka ovat edelleen hyvässä kunnossa.

Sinun on oltava vain huolellinen tarkastaessasi haluamaasi autoa. Lisäksi kokeneet autoasiantuntijamme auttavat sinua valinnassa varmistaaksesi, että saat auton, joka pystyy vastaamaan tarpeitasi.

Haluatko ostaa auton? Tässä on autojen tarjousluettelo:

 

  • 2012 Toyota Corolla Altis 1.6 E Mt

 

Hinta: 10 550 euroa

Miles: 25 000 mailia

Korjaukset: ilmastointi, jarrujen päivitetty tarkastus ja öljynvaihto

Jos etsit perheautoa, 2012 Toyota Corolla Altis 1.6 on paras valinta sinulle. Koskemattomilla, valkoisilla nahkaistuimilla, sileällä sisätilalla ja kiiltävällä valkoisella viimeistelyllä jokainen autoon käytetty penniäni on sen arvoinen.

Tämä auto toimii edelleen hyvin, eikä sillä ole muita ongelmia kuin viallinen ilmastointilaite, jonka voimme korjata muutamassa tunnissa. Voit mahtua vähintään 2 aikuista ja 3 lasta takaistuimelle. Lisäksi siinä on tilava viistoperä, joka voi kuljettaa vähintään 2 täysikokoista matkalaukkua.

 

  • 2017 Toyota Corolla SE 

 

Hinta: 15 440 euroa

Mailia: 18.422 mailia

Korjaukset: Muutama naarmu puskuriin, puoliksi säröillä oleva ikkuna (vasen puoli)

Pienten naarmujen ja halkeamien lisäksi vuoden 2017 Toyota Corolla SE on edelleen hyvä hankinta. Musteellisella mustalla maalilla ja pehmeillä verhoilluilla istuimilla se tarvitsee vain muutaman korjauksen, jotta se näyttää aivan uudelta. Lisäksi moottori toimii edelleen hyvin, sillä siinä on hyvä 18 422 mailia. Voit myös lisätä ylimääräisiä säätöjä, kuten öljynvaihto ja jarrupala vaihdot varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa.

 

  • 2019 Toyota Corolla L

 

Hinta: 13 910 euroa

Miilit: 37 650

Korjaukset: Rikki tuulilasi, viallinen ilmastointi, iso naarmu kuljettajan puolella

Jos haluat ostaa tyylikkään, hyvillä ominaisuuksilla varustetun auton, 2019 Toyota Corolla L on hyvä malli, joka tulee edulliseen hintaan. Tilavalla viistoperällä mahtuu täysikokoinen matkalaukku ja vararengas hätätilanteisiin. Se mahtuu myös vähintään 4 aikuista takaistuimelle.

Lisäksi sillä on mahtava 37 650 mittarilukema. Sinun on suoritettava vain muutama korjaus tuulilasiin, ilmastointi ja uusi maalitö, jotta se olisi niin hyvä kuin uusi!