Tervetuloa B Final, josta löydät kaiken, mitä ajoneuvosi tarvitsee! Olemme ylpeitä siitä, että priorisoimme asiakkaidemme huolenaiheet varmistaaksemme, että he ovat tyytyväisiä palveluihimme. Riippumatta siitä, mitä ongelmia ajoneuvosi kasvot, voimme korjata sen hetkessä. 

Varaamme säännöllisen ylläpidon, jotta voit helposti seurata tapaamisiasi. Ajoneuvon säännöllinen huollettaminen on tärkeää, koska se ei ainoastaan paranna ajoneuvoasi vaan myös varmistaa turvallisuutesi tiellä. Varmista, että ajoittaa huolto meille täällä B Final! 

Kysy meiltä!

Eikö sinulla ole aikaa seurata aikataulun mukaista huoltoa? Älä murehdi, koska täällä B Final, varmistamme, että asiakkaamme voivat vierailla meille heidän mukavin aika. Huollon jälkeen varaamme välittömästi seuraavan vierailusi, jotta voit varata päivämäärän aikatauluusi sekä runsaasti aikaa aikataulun tai peruuttamisen varaan tarvittaessa.

Varaa paikkasi

Jos et voi tulla aikataulutettuun ylläpitoosi, voit ajoittaa kolikkopelisi uudelleen käymällä verkkosivustollamme osoitteessa www.finalb.fi. Siellä näet vaihtoehdon uudelleenjärjestelyn yläreunassa kotisivumme. Kun napsautat sitä, sinut ohjataan toiselle sivulle, jolla lomake annetaan. 

Muista täyttää laatikoissa olevat tiedot, jotta voimme ajoittaa huoltosi uudelleen. Anna koko nimesi ja liitä mukaan jälkiliite, jos sinulla on. Sinun on myös annettava yhteystietosi, jotta voimme vahvistaa uudelleenaikataulusi pian lomakkeen lähettämisen jälkeen, sekä ottaa sinuun yhteyttä mahdollisten huolenaiheiden vuoksi. 

Sähköpostiosoitteen antaminen ei ole tarpeen, mutta jos haluat päivittää viimeisillä päivityksillämme ja pätarvikkeillamme, voit sisällyttää sen tekstiruutuun. 

Varmistaaksesi, että meillä on käytettävissä olevat osat ajoneuvoosi, anna autosi malli ja merkki. Näin voimme valmistella työkalut ja koneet, että autosi tarvitsee.

Viimeiseksi ilmoittakaa syy uudelleensuunnitteluun, jotta voimme majoittaa muut asiakkaat sinä päivänä, jolloin odotettavissa oleva huolto tapahtuu.

Kun olet lyönyt ‘lähetä’, odota, että soitamme vahvistaaksesi aikataulun. Saat myös sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, milloin ja mihin aikaan uudet huoltosuunnitelmasi ovat.

Viesti meille!

Jos olet juuri saanut selville B Final: stä ja haluat tietää enemmän meistä, voit lähettää meille viestin erilaisilla välineillä! Voit ottaa meihin yhteyttä verkkosivustomme, sähköpostin, hotline- ja matkapuhelinnumeroidemme kautta:

Tämä on loistava tilaisuus tutustua enemmän palveluihimme, samoin kuin jos sinulla on kysyttävää yrityksestämme. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on antaa tietosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä heti.

Ole hyvä ja anna seuraavat viestit meille:

  • Koko nimi
  • Yhteysnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Kysymys tai tiedustelu.